Psy-Motion


Tennisleraar

Tennisleraar KNLTB

Ik ben een fanatiek sporter en haalt veel voldoening uit onder andere het tennissen. Niet alleen als speler, maar ook als gediplomeerd tennisleraar (KNLTB).

Tennis & Mindset

Sinds oktober 2013 geef ik tennisles bij de tennisschool ´TennisSupport´ van Tom Karsten (www.tennissupport.nl). Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen. De manier van lesgeven gebeurd volgens de Mindset methodiek. Deze methodiek is een vorm van aandacht- en acceptatietraining. Het is een denkwijze die bepaald wordt door waarnemen zonder oordeel, visualiseren en het zich focussen op het hier en nu (zie ook www.friendlyeyes.com).
Friendly Eyes:Jackie Reardon is a former professional tennis player and coach of world-class performers. She co-wrote ‘Mindset, a mental guide for sport’ and ‘Mindset in daily life’. Friendly Eyes combines her knowledge of mindfulness and performance enhancement.

Tennis zomerkamp in Budapest (Hongarije)

Sinds 2012 organiseer ik samen met een Hongaarse tennisleraar Márton Fehér jaarlijks in de zomer een tenniskamp voor Engels sprekende Hongaarse kinderen en jongeren in Budapest. Nederlands of Frans sprekende kinderen en jongeren zijn ook van harte welkom aangezien ik tweetalig ben.  We bieden een fantastisch programma aan. De leeftijd range is ongeveer tussen 5-18 jaar. Het niveau varieert tussen beginner en gevorderde speler. Getracht wordt de deelnemers in te delen op basis van leeftijd en niveau.

Enkel Foto’s

Tenniskamp

2a

7

 • Praktijk Psy-Motion

  Praktijk Generalistische Basis GGZ.
  Angstbehandelpraktijk
  Sportpsychologische begeleiding.
  Partner van IPZO

  read more
 • Philip Thuring

  Gezondheidszorgpsycholoog
  Sport- en Prestatiepsycholoog
  Kinder- en jeugdpsycholoog
  Neuropsycholoog

  read more
 • Behandelmethoden

  Method of Levels, FOS, CGT, Exposuretherapie, EMDR
  Schematherapie, Mindfulness-MBSR
  Samenwerkingsverbanden

  read more
 • Aanmelden

  Aanmelden middels telefoon, email of aanmeldingsformulier
  Tevens BEELD-BELLEN als consult
  Beveiligd en eenvoudig

  read more