Psy-Motion


Sportpsychologische begeleiding

Praktijk voor Sportpsychologische begeleiding

Praktijk Psy-Motion is ervan overtuigd dat sporters en performers die systematisch en consequent onder deskundige begeleiding op mentaal vlak trainen, een belangrijke voorsprong krijgen op het gebied van het neerzetten van een prestatie, het kunnen omgaan met tegenslagen, het communiceren binnen een ´team´ en het actief volgen van een revalidatietraject.
De werkwijze van Psy-Motion biedt sportpsychologische begeleiding vanuit diverse methoden en technieken gebaseerd op praten-ervaren-doen.

Praktijk Psy-Motion richt zich op de (jonge) sporter/performer-, de coach/docent-, en op de ouder. De begeleiding is laagdrempelig, praktijkgericht, gericht op het ´hier en nu´, op de toekomst en vindt indien wenselijk op locatie plaats.

De begeleiding is gericht op het ontwikkelen van mentale vaardigheden zoals het versterken van zelfvertrouwen, het vasthouden van motivatie, het bereiken van een optimaal spanningsniveau, het sturen van het angst/ stressniveau, het toepassen van juiste concentratie strategieën, het verbeteren van teamcommunicatie en op passende manier kunnen omgaan met tegenslagen zoals verlies, blessures en carrière transities.

 

 • Praktijk Psy-Motion

  Praktijk Generalistische Basis GGZ.
  Angstbehandelpraktijk
  Sportpsychologische begeleiding.
  Partner van IPZO

  read more
 • Philip Thuring

  Gezondheidszorgpsycholoog
  Sport- en Prestatiepsycholoog
  Kinder- en jeugdpsycholoog
  Neuropsycholoog

  read more
 • Behandelmethoden

  Cognitieve gedragstherapie
  Exposuretherapie, EMDR
  Mindfulness-MBSR, MBCT
  Schematherapie, MOL

  read more
 • Aanmelden

  Contact opnemen kan telefonisch of via de mail.
  Aanmelden kan middels een aanmeldingsformulier.

  read more