Psy-Motion


IPZO partner

Praktijk Psy-Motion is partner van IPZO

IPZO als gespecialiseerd behandelcentrum behandelt sinds 1994 mensen met angst-, trauma, fobie-, paniek- en/of hyperventilatieklachten. Behandelingen bij IPZO zijn individueel en sterk gericht op de dagelijkse praktijk met als motto ‘minder praten, meer doen’.

Angst- en traumaklachten treffen vele Nederlanders per jaar. Met behulp van de nieuwste behandeltechnieken biedt IPZO laagdrempelige hulp aan mensen met angst-, trauma, fobie-, paniek- en/of hyperventilatieklachten. IPZO is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband met de University of London en de Radboud Universiteit Nijmegen.

Philip Thuring is als Gezondheidszorgpsycholoog, EMDR therapeut en Kinder- en Jeugdpsycholoog ervaren in de IPZO methodiek. Sinds 2015 past Philip Thuring zijn uitgebreide kennis en ervaring toe binnen zijn eigen, reeds bestaande praktijk, Psy-Motion in Amsterdam..
De binnen IPZO opgedane kennis, vaardigheden en professionaliteit op het gebied van angst-, fobie-, paniek-, hyperventilatie en traumaklachten van Philip Thuring rechtvaardigen dat IPZO hem het predicaat ‘Partner van IPZO‘ heeft toegekend.

 • Praktijk Psy-Motion

  Praktijk Generalistische Basis GGZ.
  Angstbehandelpraktijk
  Sportpsychologische begeleiding.
  Partner van IPZO

  read more
 • Philip Thuring

  Gezondheidszorgpsycholoog
  Sport- en Prestatiepsycholoog
  Kinder- en jeugdpsycholoog
  Neuropsycholoog

  read more
 • Behandelmethoden

  Method of Levels, FOS, CGT, Exposuretherapie, EMDR
  Schematherapie, Mindfulness-MBSR
  Samenwerkingsverbanden

  read more
 • Aanmelden

  Aanmelden middels telefoon, email of aanmeldingsformulier
  Tevens BEELD-BELLEN als consult
  Beveiligd en eenvoudig

  read more